yolde belde caddede dolmuşta derste lavaboda son ses müzik dinleyenler için ne düşünüyorsunuz..?
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
yolde belde caddede dolmuşta derste lavaboda son ses müzik dinleyenler için ne düşünüyorsunuz..?
hepimiz karşılaşmışızdır hani bazı insanlar iki kulağının olmasından rahatsızlık duyup ayaklı disko olunca kulaklarının bölünerek çoğalacağını düşünürler de son ses açıp takarlar müziksel aletlerini...
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar?
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar?
mervesss- Mesaj Sayısı : 10
Geri: yolde belde caddede dolmuşta derste lavaboda son ses müzik dinleyenler için ne düşünüyorsunuz..?
Saygı duyulmalı bnce:)
Jo Dalton- Mesaj Sayısı : 51
Geri: yolde belde caddede dolmuşta derste lavaboda son ses müzik dinleyenler için ne düşünüyorsunuz..?
HAdi onlar neyse de hoparlörden acıp dinleyenler deli edio adamı sene içi dersanede her sabajh merdivende oturan bi cono takımı vardı.
adam müzik çalan cafeye gidiyo rakip cafe açacak sanki içerde telefondan açıyo müziğini bastırmaya çalışıyo utanmadan
otobüste acanlar oluyo onlara deli oluom
gecende enes ben bugra akın otobüste açtık ama sırf protesto için
gerçekten sinir bozucu
gerçekten sinir bozucu
ya ben de sürekli kulaklıktan son ses dinliorm ama pek bişe dediklerini sanmıorm
ziya- Mesaj Sayısı : 38
Similar topics
» Tek Türkiye hakkında ne düşünüyorsunuz?
» her türlü müzik dinleyicisine saygı gösterir misiniz?
» Zlatan İbrahimovic için dev düello
» ''bu şarkı benim için yazılmış'' dediğiniz şarkılar var mı?
» her türlü müzik dinleyicisine saygı gösterir misiniz?
» Zlatan İbrahimovic için dev düello
» ''bu şarkı benim için yazılmış'' dediğiniz şarkılar var mı?
1 sayfadaki 1 sayfası