NASIL TERCİH YAPACAĞIZ?
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
NASIL TERCİH YAPACAĞIZ?
İLK ÖNCE MODERATÖR OLARAK YAZDIĞIM İLK YAZIMDA ADMİNİM AKİFE BENİ BU KONUMA LAYIK GÖRDÜĞÜ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM. TABİ BÖYLE ÖNEMLİ BİR GÖREVİN SORUMLULUĞU BÜYÜK OLUR AMA OKS DE 476 PUANLA 320 TABAN PUANLI AHMET KURTTEPELİ LİSESİNİ KAZANAN BİR TERCİH UZMANI OLARAK BU BÜYÜK GÖREVİN ALTINDAN KALKABİLECEĞİME İNANIYOR VE SORULARINIZI BEKLİYORUM. TERCİHLE İLGİLİ TÜM SORULARINIZI BU BÖLÜMDEN BANA YÖNELTEBİLİRSİNİZ AMA CEVAPLARA PEK UYMASANIZ İYİ OLUR....
özgörenzede- Mesaj Sayısı : 11
Geri: NASIL TERCİH YAPACAĞIZ?
HOCAM BN NEREYİ TERCİH ETMELİYİM
Jo Dalton- Mesaj Sayısı : 51
BEN BU TÜR SORULARA KENDİMİ KARŞIDEKİNİ YERİNE KOYARAK CEVAP VERİYORUM. BEN OLSAYDIM SEÇECEĞİM YERİN PUANIMDAN EN AZ BİR KIRK PUAN DÜŞÜK OLMASINA DİKKAT EDERDİM. AYRICA TANIDIĞIM KADARIYLA MUHALİF YAPIN HUKUK TARZI BİR BÖLÜME YATKIN SAKIN ORALARI DÜŞÜNME BİLEJo Dalton demiş ki:HOCAM BN NEREYİ TERCİH ETMELİYİM
özgörenzede- Mesaj Sayısı : 11
Sayın
Özel Özgören Lisesi Platformu :: Tercihler Moderatörü
P.D.R Uzmanı Özgörenzede Ramiz Beyefendi
Sınavı atlattık da bu tercihleri nasıl atlatacağız ? Siz kırk demişsiniz de Fakıuşağı filan nasıl ? Misal günümüzün önde giden mesleklerinden fıstıkçılık filan. . .
Öss sonuçlarını her nekadar hesaplasak da 5yukarı 3aşağı belli değil. Dersanedeki puanlarımıza bakarak bize tavsiyede bulunur musunuz ?
Özel Özgören Lisesi Platformu :: Tercihler Moderatörü
P.D.R Uzmanı Özgörenzede Ramiz Beyefendi
Sınavı atlattık da bu tercihleri nasıl atlatacağız ? Siz kırk demişsiniz de Fakıuşağı filan nasıl ? Misal günümüzün önde giden mesleklerinden fıstıkçılık filan. . .
Öss sonuçlarını her nekadar hesaplasak da 5yukarı 3aşağı belli değil. Dersanedeki puanlarımıza bakarak bize tavsiyede bulunur musunuz ?
ziya- Mesaj Sayısı : 38
kontenjanlar ve okul puanını nasıl degerlendirmemiz gerekir saygıdeger hocam
1 sayfadaki 1 sayfası